U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

Aanmelden Sint Maartens College
printlogo

Naar de brugklas 2019

[NSaanmelding1617]151217 aanmelding IMG_8065

Voor de leerlingen van groep 8 begint een belangrijke en spannende, maar ook interessante tijd. Binnenkort gaat u als ouder samen met uw kind uitkijken naar een nieuwe school. Goede informatie helpt bij het maken van een goede keuze.

Op het Sint-Maartenscollege wordt gedegen onderwijs aangeboden met brede vorming in een warm en veilig schoolklimaat, op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten over leren. Wij ervaren dat in een veilige en rustige leeromgeving leerlingen en medewerkers tot de beste prestaties komen.

Wij bieden brede vorming door docenten die zeer gedegen kennis van hun vakgebied hebben en met goed voorbereide excursies en reizen.

Wij definiŽren onze aanpak als docentgestuurd. Onderwijs draait natuurlijk om de leerling, maar docenten hebben de kennis en de ervaring om het leren structuur en inhoud te geven.

Het Sint-Maartenscollege is een school waar een kwalitatief hoogstaande leeromgeving wordt gerealiseerd in een (eu)regionale leeromgeving, die tegemoet komt aan de verwachtingen van de leerling en ouders, de medewerkers en de omgeving (basisonderwijs, vervolgonderwijs, bedrijfsleven, overheid), met inzet van de mogelijkheden die de (eu)regio biedt.

Het Sint-Maartenscollege aan de Noormannensingel biedt mavo,havo- en vwo-onderwijs aan voor leerlingen met een van de volgende adviezen:

kader/tl advies , tl advies, tl/havoadvies, havoadvies, havo/vwo advies, vwo-advies.

Het Sint-Maartenscollege heeft een ruim onderwijsaanbod en kent de volgende vier soorten onderwijsniveaus;
1. mavo
2. havo
3. atheneum
4. gymnasium

Wij zijn blij dat de mavo weer terugkeert op onze locatie. Samen met ervaren mavo-docenten van andere locaties van LVO Maastricht zetten wij in de komende maanden een programma op in de lijn van onze visie: een goede degelijke kennisbasis met daarnaast ruimte voor sport & lifestyle en cultuur. Zo bereiden wij je voor op de overstap naar havo of de kaderopleidingen van het mbo.

Meer weten? Maak een keuze uit de onderwerpen bij de knop 'Naar de brugklas 2019'

naar boven

nieuwstitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten

agendatitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten