U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

Aanmelden Sint Maartens College
printlogo

Gebouw

Gebouw

[ns] gebouw 4 (thumb)

De locatie Noormannensingel ligt in een rustige omgeving, vlakbij het station. We zijn ook per bus gemakkelijk bereikbaar.


Het schoolgebouw dateert uit 1965. Het is indertijd gebouwd in de tuin van een villa. Een deel van die tuin is in ere hersteld in de vorm van een plantsoen achter de school, waar leerlingen hun pauze kunnen doorbrengen.

In 2000 is deze locatie ingrijpend verbouwd. Aan de achterzijde is een nieuw bouwdeel geplaatst. Tussen de twee bouwdelen bevindt zich een vide, die in het hele gebouw een ruime en lichte atmosfeer creŽert. Tijdens warme zomerdagen kunnen we het dak van de vide openzetten - het is dan bijzonder aangenaam toeven in de school. Dankzij de verbouwing zijn de voorzieningen in de school flink uitgebreid. Zo beschikken we onder meer over een ruime mediatheek, diverse vaklokalen en een vernieuwd plein Noord.

Het Sint-Maartenscollege locatie Noormannensingel heeft genoeg en diverse goede, met camera's bewaakte, fietsenstallingen, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Fietsen plaatsen voor de school is daarom niet toegestaan. De fietsenstalling rechts naast het gebouw is voor het personeel.

naar boven

nieuwstitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten

agendatitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten