U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

Aanmelden Sint Maartens College
printlogo

Faciliteitenlijst

Faciliteitenlijst

Faciliteitenlijst - Procedure

Het Sint-Maartenscollege maakt gebruik van een faciliteitenlijst. Dit overzicht geeft aan welke leerlingen recht hebben op verlengde toetstijd en wie er gebruik mag maken van de laptop. Om in aanmerking te komen voor deze faciliteiten dient het Zorgteam tijdig een kopie van een officiŽle verklaring te ontvangen. Denk hierbij aan een officiŽle dyslexieverklaring, een verklaring binnen het Autisme Spectrum Stoornis etc. Tevens kan in uitzonderlijke gevallen een medische verklaring in overleg met het Zorgteam voor een tijdelijke plaatsing op de faciliteitenlijst zorgen. De beoordeling van deze medische verklaring door het Zorgteam is leidend. Een aanvraag voor extra faciliteiten verloopt via de mentor.

Gebruik van de laptop tijdens toetsen wordt bij leerlingen met een dyslexieverklaring standaard toegestaan, echter bij overige beperkingen dient dit expliciet te zijn vermeld in de verklaring.
In verband met de organisatie van een toetsweek geldt er bij het Sint-Maartenscollege voor plaatsing op de faciliteitenlijst een uiterste inleverdatum. In geval van beperkingen van acute aard (zoals bijvoorbeeld een gebroken arm) kunnen in overleg met de teamleider alsnog faciliteiten worden verleend. Klik hier voor het formulier aanvraag faciliteiten.

 

 

Schooljaar 2018-2019
Toetsperiode uiterste inleverdatum van een officiŽle verklaring:

1.       Periode 1: 21 september 2018vwo 3/4/5 en havo 4/5
vwo 1/2 en havo 1/2/3
2.       Periode 2:23 november 2018vwo 3/4/5 en havo 4/5
vwo 1/2 en havo 1/2/3
3.       Periode 3:1 maart 2019vwo 3/4/5 en havo 4/5
vwo 1/2 en havo 1/2/3
4.       CSE:26 april 2019vwo 6 en havo 5
5.       Periode 4:24 mei 2019
vwo 1 t/m 5 en havo 1 t/m 4

Voor vragen over een specifieke verklaring of vragen over de faciliteitenlijst  kunt u terecht bij het Zorgteam; [email protected] of [email protected] (contactpersoon faciliteitenlijst).

naar boven

nieuwstitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten

agendatitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten