U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

margefoto
Aanmelden Sint Maartens College

Nieuws HAVO/VWO

Mavo leerjaar 2

Het Sint-Maartenscollege biedt vanaf het nieuwe schooljaar ook Mavo aan voor de leerlingen van het tweede leerjaar. Zo kunnen brugklassers er eventueel voor kiezen om door te stromen naar Mavo 2 en is er ruimte voor instroom van nieuwe leerlingen van buiten de school.

Uitbreiding

Na eerdere berichtgeving, dat de Mavo weer terugkeert op het Sint-Maartenscollege en met leerjaar één gaat starten in augustus, is nu het besluit genomen ook het tweede leerjaar aan te bieden vanaf augustus. Dit met als doel eigen leerlingen de kans te bieden na de brugklas voor de Mavo te kiezen als zij een voorkeur hebben voor een vervolg op het MBO, maar ook om leerlingen die nu elders in de eerste klas van het VMBO-TL zitten, te accepteren op het Sint-Maartens. “Wij zijn zeer verheugd met deze uitbreiding, die ons profiel van een brede inclusieve school versterkt” aldus locatiedirecteur Peter Overgaauw.

Breed onderwijsaanbod

Het ‘Maartens’ heeft van oudsher de naam een warme inclusieve school te zijn waar, door zeer ervaren vakdocenten, gedegen en gestructureerd onderwijs wordt aangeboden. Merijn Claus, de teamleider voor de Mavo, is blij dat ook het tweede leerjaar nu al wordt aangeboden:  “We merken dat er bij ouders veel interesse bestaat voor ons onderwijsaanbod, dat door de gestructureerde aanpak, leerlingen de kans biedt hun talenten en hun werkhouding goed te ontwikkelen met het oog op een leven lang leren” aldus Claus.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar mevrouw Merijn Claus, m.claus@stichtinglvo.nl

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor Mavo 2, stuur een mail naar s.heiliger@stichtinglvo.nl

naar het nieuwsoverzicht naar boven

nieuwstitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten