Welkom bij het Sint-Maartenscollege!

Het Sint-Maartenscollege is al meer dan 66 jaar een begrip in Maastricht. De school staat van oudsher bekend om haar fijne sfeer en veilige schoolklimaat. Het is tevens de oudste en meest centraal gelegen VO-school van Maastricht, op nog geen 150 meter van het Centraal Station.

Wij bieden onderwijs in vier richtingen: mavo, havo, atheneum en gymnasium. Onze gedegen manier van lesgeven wordt gecombineerd met een scala aan activerende werkvormen en inspirerende projecten. Met speerpunten als het technasium, het econasium, aandacht voor creativiteit, sport, internationalisering en veel persoonlijke aandacht, zijn wij ervan overtuigd dat elke leerling zich bij ons thuis kan voelen.

Meld je aan bij onze school vanaf 25 maart!

Ben je op onze Open Dag geweest en heb je samen met je ouders besloten om je aan te melden bij het Sint-Maartenscollege? Super! Vanaf 25 maart kun je het aanmeldformulier invullen via de onderstaande link of via de button op de homepage:

AANMELDFORMULIER SINT-MAARTENSCOLLEGE

DE AANMELDWEEK DUURT VAN 25 T/M 31 MAART 2024

Meer informatie voor toekomstige leerlingen van het Sint-Maartenscollege? Kijk dan op onze speciale pagina Toekomstige Leerling!