U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

banner-bonnefooi banner-palet
printlogo

Naar de brugklas 2019

[NSaanmelding1617]151217 aanmelding IMG_8065

Voor de leerlingen van groep 8 begint een belangrijke en spannende, maar ook interessante tijd. Binnenkort gaat u als ouder samen met uw kind uitkijken naar een nieuwe school. Goede informatie helpt bij het maken van een goede keuze.

Het Sint-Maartenscollege aan de Noormannensingel biedt havo- en vwo-onderwijs aan voor leerlingen met een tl, tl/havoadvies of een havoadvies of een vwo-advies en voor leerlingen met een plaatsingsadvies vwo, voorheen havo/vwo-advies.

Het Sint-Maartenscollege is een school waar een kwalitatief hoogstaande leeromgeving wordt gerealiseerd in een (eu)regionale leeromgeving, die tegemoet komt aan de verwachtingen van de leerling en ouders, de medewerkers en de omgeving (basisonderwijs, vervolgonderwijs, bedrijfsleven, overheid), met inzet van de mogelijkheden die de (eu)regio biedt.

Het Sint-Maartenscollege heeft een ruim onderwijsaanbod en kent de volgende vier soorten brugklassen:
1. mavo
2. havo
3. atheneum
4. gymnasium

Wij zijn blij dat de mavo weer terugkeert op onze locatie. Samen met ervaren mavo-docenten van andere locaties van LVO Maastricht zetten wij in de komende maanden een programma op in de lijn van onze visie: een goede degelijke kennisbasis met daarnaast ruimte voor sport & lifestyle en cultuur. Zo bereiden wij je voor op de overstap naar havo of de kaderopleidingen van het mbo.

Meer weten? Maak een keuze uit de onderwerpen bij de knop 'Naar de brugklas 2019'

naar boven

nieuwstitel

Mavo op het Sint-Maartenscollege

Onze locatie start in 19-20 met mavo 1...lees meer

teaser

Open Dag 2019

Zaterdag 09 februari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur...lees meer

teaser
toon alle nieuwsberichten

agendatitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten