U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

margefoto
banner-bonnefooi banner-palet

Nieuws HAVO/VWO

Herkansing rekentoets H5/V6

Beste Examenkandidaten H5 en V6,

Volgens landelijke regelgeving heeft iedere examenkandidaat de gelegenheid de landelijke rekentoets in totaal 4x te maken.
Jullie hebben in het voorexamenjaar al een keer deel genomen aan de landelijke rekentoets en misschien ook al een herkansing gemaakt.
Er bestaat zoals je weet ook in je examenjaar de mogelijkheid de rekentoets te herkansen.
Dit kan tijdens de officiŽle afnameperiodes voor de rekentoets in 2018: tussen 9 en 22 januari 2018, tussen 6 en 19 maart 2018 en tussen 30 mei en 11 juni 2018.
Voor vwo-examenkandidaten is er bovendien een extra afnamedag: 29 mei 2018. Deze wordt versneld nagekeken, zodat je dit resultaat kunt meenemen bij de overweging of en welk herexamenje wilt gaan doen.
Wil je in januari 2018 deelnemen aan de herkansing van de 3F rekentoets, schrijf je dan in in Magister tussen 4 december en 10 december (deadline 23:59 uur).
Voor deelname aan de herkansing tijdens de tweede of derde afname periode, volgt op een later moment nog een inschrijfmogelijkheid.
Bedenk wel dat de laatste officiele afnameperiode valt na het CSE.

LET OP: voor de examenkandidaten die vorig schooljaar zijn gezakt, is het cijfer van de rekentoets komen te vervallen. Deze kandidaten moeten de rekentoets maken en moeten zich hier ook voor inschrijven!

naar het nieuwsoverzicht naar boven

nieuwstitel

Informatie avond voor ouders van leerlingen van groep 8

Sint-Maartenscollege ontvangt ouders/leerlingen van groep 8...lees meer

teaser

Open Dag 2019

Zaterdag 09 februari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur...lees meer

teaser
toon alle nieuwsberichten