U bent ingelogd als:

uitloggen

hoofdrubrieken

banner-bonnefooi banner-palet
printlogo

Naar de brugklas 2018

[NSaanmelding1617]151217 aanmelding IMG_8065

Voor de leerlingen van groep 8 begint een belangrijke en spannende, maar ook interessante tijd. Binnenkort gaat u als ouder samen met uw kind uitkijken naar een nieuwe school. Goede informatie helpt bij het maken van een goede keuze. Daarnaast is het belangrijk om de sfeer van een school te leren kennen door bijvoorbeeld een Open Dag te bezoeken.

Het Sint-Maartenscollege aan de Noormannensingel biedt vwo-onderwijs aan voor leerlingen met een vwo-advies en voor leerlingen met een plaatsingsadvies vwo, voorheen havo/vwo-advies.

Met ingang van het schooljaar 2016-2017 werken het Porta Mosana College en het Sint-Maartenscollege samen om kwalitatief hoogstaand voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo) te verzorgen.

Tevens biedt het Sint-Maartenscollege aan de Noormannensingel vhbo onderwijs aan voor leerlingen met een havo-advies en voor leerlingen met een plaatsingsadvies havo, voorheen tl/havo advies.

Met ingang van schooljaar 2016 -2017 werken het Porta Mosana College, het Bonnefanten College en het Sint-Maartenscollege samen om een kwalitatief hoogstaande leeromgeving te realiseren in een (eu)regionale leeromgeving, die tegemoet komt aan de verwachtingen van de leerling en ouders, de medewerkers en de omgeving (basisonderwijs, vervolgonderwijs, bedrijfsleven, overheid), met inzet van de mogelijkheden die de (eu)regio biedt.

Het Sint-Maartenscollege heeft een ruim onderwijsaanbod en kent de volgende drie soorten brugklassen:
1. atheneum
2. gymnasium
3. vhbo 

Meer weten? Maak een keuze uit de onderwerpen bij de knop 'Naar de brugklas 2018'

naar boven

nieuwstitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten

agendatitel


Er zijn geen nieuwsberichten.

toon alle nieuwsberichten